Helyi közélet

2016.12.19. 16:50

Már van törzsgárdája a bátori gyárnak

Nyírbátor - Magyarország egyetlen repülőgépalkatrész-­gyártó vállalata, a DIEHL Air­cabin Hungary nyírbátori gyárában hagyományteremtő szándékkal az idén is megrendezte munkatársainak az év végi DIEHL karácsonyt.

Nyírbátor - Magyarország egyetlen repülőgépalkatrész-­gyártó vállalata, a DIEHL Air­cabin Hungary nyírbátori gyárában hagyományteremtő szándékkal az idén is megrendezte munkatársainak az év végi DIEHL karácsonyt.

Az idén 5 éves vállalat ebben az évben először a karácsonyi partyval egybekötve díjazta azokat a kollégákat, akik a kezdetektől erősítik a nyírbátori repülőgépalkatrész-gyártó vállalat csapatát.

– Rendkívül sikeres évet zártunk, amit hűen tükröz, hogy a DIEHL Aircabin Hungary ebben az évben átlépte az 500 fős létszámot. Jövőre ez a fejlődés tovább folytatódik, munkatársaink száma is tovább bővül. Így mindazok, akik hosszú távú, biztos munkahelyet keresnek, szívesen végeznek valódi alkotó munkát, a következő időszakban is bátran választhatják a DIEHL-t – fogalmazott évértékelő köszöntőjében Dr. Mario Amschlinger, a DIEHL Aircabin Hungary ügyvezető igazgatója.

A vállalat idei karácsonyi rendezvényén az ügyvezető igazgató köszöntőjét követően átadták a DIEHL kezdőcsapatának járó díjakat. A kezdetektől, azaz 5 éve a vállalatnál dolgozó kollégák 2011-es évjáratú bort, illetve pénzjutalmat is kaptak. Közülük többen már nagyívű karriert futottak be az itt töltött fél évtized alatt. A jelenlegi pénzügyi vezető 5 évvel ezelőtt például könyvelőként kezdett a DIEHL-nél, míg a törzsgárda egy másik tagja logisztikai asszisztensi pozícióból mára középvezetői szintre lépett.

Különleges programok

A díjátadó ünnepi pillanatai után, ezen az estén több különleges program is szórakoztatta a kollégákat. A személyzeti osztály munkatársai például stewardess-előadást tartottak, de volt „zenés üzembejárás” is.

A „Túl a Tiszán” DIEHL-átirata végigvezette a vállalati egységeken a résztvevőket, a dal az egyes osztályok, egységek mindennapjait énekelte meg viccesen, gitárkísérettel. A produkció szintén egy munkatárs szerzeménye volt, a szerző előadásában. A vállalaton belüli barátságos légkört, családias hangulatot jól tükrözi, hogy a munkatársak többsége részt vett az évzáró eseményen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában