Helyi közélet

2016.12.12. 12:59

Végzős diákoknak tartottak előadást Nyíregyházán

Nyíregyháza - Végzős diákoknak tartottak előadást az Inczédy György Középiskolában 2016. december 9-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjának tagjai.

Nyíregyháza - Végzős diákoknak tartottak előadást az Inczédy György Középiskolában 2016. december 9-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjának tagjai. Kollégáink közel száz érdeklődőnek adtak felvilágosítást a határvadász-képzésről. A tanulóknak lehetőségük volt arra is, hogy kérdéseket tegyenek fel a rendőröknek, akiktől az előadás végén tájékoztató anyagokat is kaptak. A hivatásos életpálya iránt érdeklődő diákok jelentkezési egységcsomagot vihettek magukkal.

Továbbra is várjuk a határvadász-képzés iránt érdeklődők jelentkezését! Keressék bizalommal toborzó kollégáinkat! Bővebb tájékoztatás, valamint letölthető formátumban jelentkezési lap, és hozzá kapcsolódó dokumentumok itt érhetőek el.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában