Helyi közélet

2017.01.28. 20:07

Floridai ismerősét is a Tiszába csalta dr. Skapinyecz József

Vásárosnamény - Több tucatszor úszott már a jeges-zajló Tiszában dr. Skapinyecz József, akinek állóképességét nem kell bizonygatnia.

Vásárosnamény - Több tucatszor úszott már a jeges-zajló Tiszában dr. Skapinyecz József, akinek állóképességét nem kell bizonygatnia.

Idén már másodszor merítkezett a Tisza jeges vízében, és a több éves kitartó vállalkozást már családtagjai, barátai is kipróbálták. A korábbi években egy Floridában élő orvos kolléga az interneten (portálunkon) látva kapott kedvet a kihíváshoz, és a plusz 28 Celsius fokos melegből csaknem 20 Celsius fokba (csakhogy mínuszban) érkezett Vásárosnaményba, és a társasággal együtt megmerítkezett a vízben.

A sportélményt a helyi tűzoltók biztosították, attól senki nem tartott, hogy beszakad alatta a jég és vízbe esik, hisz épp azért jöttek. A tűzoltók léket vágtak a vastag jégen, valamint beavatkozásra készen vigyázták a sportemberek biztonságát. Az eseményt a doktor úr a február elsejei Tisza napjához közel szervezte meg, valamint így ünnepelte saját születésnapját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában