Helyi közélet

2017.01.04. 13:42

Javul az ellátás és a komfort

Kisvárda - GPS-készülékeket és sok mást is kaptak a megye mentőállomásai.

Kisvárda - GPS-készülékeket és sok mást is kaptak a megye mentőállomásai.

December elején fejeződött be megyénkben a gyűjtés, ami azzal a céllal indult, hogy minden mentőautóban plüssmackó vidítsa fel a beteg gyermekeket. A macik ünnepélyes átadásán ifj. Ragány Ferenc felajánlotta, hogy nyolc GPS-készülékkel segíti a környező mentőállomások munkáját. A nyírkarászi mezőgazdasági vállalkozó jóvoltából a napokban Záhony és Baktalórántháza két-két, Kisvárda mentőállomása pedig négy korszerű GPS-szel gazdagodott – a készülékeknek köszönhetően javul, gyorsul a betegellátás.

Előre és utólag is köszönik

A vállalkozók felajánlásainak ezzel még nincs vége, a mentőállomások pedig minden segítséget szívesen vesznek. Kisvárda három heverőt és egy fenyőfát kapott Terjék Tamás vállalkozótól, Göncz Sándor konyhai felszereléssel, plédekkel lepte meg a bajtársakat, Paróczai László, az egyik temetkezési vállalat ügyvezetője hűtőgépet, kávéfőzőt és mikrohullámú sütőt vásárolt a kisvárdai állomásnak, a záhonyiak tulajdonába plédek kerültek ifj. Bacsó István kisvárdai vállalkozó jóvoltából, valamint Szabó Ferenc mándoki vállalkozó felajánlásaként egy televízió is.

Ilyés György, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye vezető mentőtisztje elmondta, hogy ha valaki segíteni szeretne akár a betegellátásban, akár a bajtársak munkahelyi komfortérzetének javításban, kérjen segítséget a támogatni kívánt állomás vezetőjétől. A felajánlásokat előre is köszöni a megye 18 mentőállomásának valamennyi dolgozója.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában