Helyi közélet

2017.01.12. 12:14

Tört-zúzott - Ismét kirúgták Petics Kristófot egy szórakozóhelyről, ezúttal Nyíregyházán

Újfehértó, Nyíregyháza - Nem lehet azt mondani, hogy nem teltek élménydúsan az ünnepek az X-Faktorból kirúgott Petics Kristóf számára: ezúttal egy nyíregyházi szórakozóhelyről penderítették ki, mert tört-zúzott és az asztalon táncolt - <a href="http://www.borsonline.hu/celeb/mindenhonnan-kirugjak-petics-kristofot/125167">írta meg a borsonline.hu</a>

Újfehértó, Nyíregyháza - Nem lehet azt mondani, hogy nem teltek élménydúsan az ünnepek az X-Faktorból kirúgott Petics Kristóf számára: ezúttal egy nyíregyházi szórakozóhelyről penderítették ki, mert tört-zúzott és az asztalon táncolt - írta meg a borsonline.hu

Rumozással kezdődött

– December végén egy hónapra abbamaradt a stú­diómunka, én meg nehezen bírom a semmittevést. Egy baráti társasággal három napig ünnepeltük a 20. születésnapomat, később két napig boldogítottuk a lakókat az új stylistom lakásán. Aztán a múltbéli barátaimmal karácsony másnapján elindultam rumozni - mesélte Petics Kristóf a Bors-nak. – Később már minden érkező arca elhomályosult, sötétedéskor meg kaptam valami sz*rt, amitől falhoz vágtam néhány poharat, az asztalon táncoltam, majd elvágódtam, és felrepedt a szám.

Ezután tették ki Kristóf szűrét a szórakozóhelyről. Az énekes hozzátette: – Meg kellene komolyodnom, de mindig adják alám a lovat.

Forrás: borsonline.hu


Újfehértó, Sonkád, Budapest - "Barbi nyert, nem az a hülye k**va Mata!" - Petics Kristóf nem hazudtolta meg magát. Elmondása szerint három napos alkoholmámorban volt, amikor Facebookon élő videót indított, hogy gratuláljon Barbinak az X-Faktoros győzelméhez. Tette mindezt elég alpári stílusban - a videó megtekintését saját felelősségre ajánljuk csak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában