Helyi közélet

2017.01.05. 10:25

Videó: Egy hete vesztegel a postán a szabolcsi szalonna

Kisléta, Budapest - Elakadt a füstölt szalonna a Postán. Majdnem egy hete várja a vidéki rokonok küldeményét egy budapesti család, de a csomag csak nem akar megérkezni. Szerintük a Posta egy napos szállítási időt garantált, ezért mertek romlandó élelmiszert feladni. Közben a csomag Budaörsön, a Posta logisztikai központjában vesztegel. Az állami cég szerint nincs fennakadás a küldemények kézbesítésében, de egy-egy hiba előfordulhat - derült ki az <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/a-postan-vesztegel-a-szalonna">rtl.hu riportjából</a>.

Kisléta, Budapest - Elakadt a füstölt szalonna a Postán. Majdnem egy hete várja a vidéki rokonok küldeményét egy budapesti család, de a csomag csak nem akar megérkezni. Szerintük a Posta egy napos szállítási időt garantált, ezért mertek romlandó élelmiszert feladni. Közben a csomag Budaörsön, a Posta logisztikai központjában vesztegel. Az állami cég szerint nincs fennakadás a küldemények kézbesítésében, de egy-egy hiba előfordulhat - derült ki az rtl.hu riportjából.

Forrás: rtl.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában