Helyi közélet

2017.01.06. 08:56

Videó: Imádja ezt a hideget a nyíregyházi jegesmedve pár

Nyíregyháza - Fite, és Zora az ország egyetlen jegesmedve párja igazán örül, hogy beköszöntött a tél. Bár még csak néhány hete engedték őket össze, de a hó meghozta az igazi játékkedvüket is. Amióta ugyan is leesett az első hó, egyre többet vannak együtt, és nagyon sokat játszanak. A nyíregyházi jegesmedvepár nem csak a hónak, de a hidegnek is örül, ez ugyan is az igazi környezetük, ilyenkor érzik magukat a legjobban - <a href="http://tenyek.hu/belfold/227360_lubickol-a-hidegben-a-jegesmedve.html">derült ki a tenyek.hu riportjából</a>.

Nyíregyháza - Fite, és Zora az ország egyetlen jegesmedve párja igazán örül, hogy beköszöntött a tél. Bár még csak néhány hete engedték őket össze, de a hó meghozta az igazi játékkedvüket is. Amióta ugyan is leesett az első hó, egyre többet vannak együtt, és nagyon sokat játszanak. A nyíregyházi jegesmedvepár nem csak a hónak, de a hidegnek is örül, ez ugyan is az igazi környezetük, ilyenkor érzik magukat a legjobban - derült ki a tenyek.hu riportjából.

Forrás: tenyek.hu


Nyíregyháza - A hirtelen jött havazásnak igencsak örülnek a Nyíregyházi Állatpark jegesmedvéi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában