Helyi közélet

2017.01.05. 15:14

Videó: Perceken belül elfogták a nyíregyházi rablót

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás miatt folytat büntetőeljárást Zs. Róbert 42 éves nyíregyházi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás miatt folytat büntetőeljárást Zs. Róbert 42 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. január 4-én 22 óra körül egy nyíregyházi sörözőben pénzt kért kölcsön egy 18 éves érpataki férfitól. A sértett a kabátja belső zsebéből egy maréknyi aprópénzt vett elő, mire a gyanúsított hátracsavarta az egyik karját, és megfenyegette, hogy a maradék pénzt is megszerezze tőle. A sértett a fenyegetések hatására átadta háromezer forintját a gyanúsítottnak, majd elindult hazafelé, miközben a történtekről értesítette a rendőrséget. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő járőrei a bejelentésben megadott személyleírás alapján perceken belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A rendőrség Zs. Róbertet gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vette.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában