Helyi közélet

2017.02.01. 18:21

A tehetséges diákokat is segíti a bál bevétele

Nyíregyháza - A nyíregyházi Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola és „Az Élelmiszeripari Oktatás Jövőjéért” Alapítvány az elmúlt szombatra jótékonysági bált szervezett, amelyet az iskola aulájában rendeztek meg.

Nyíregyháza - A nyíregyházi Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola és „Az Élelmiszeripari Oktatás Jövőjéért” Alapítvány az elmúlt szombatra jótékonysági bált szervezett, amelyet az iskola aulájában rendeztek meg. A mulatság célja az volt, hogy a jótékonysági bál bevételével erősítsék az élelmiszeripari nevelő- és oktatómunkát, továbbá elősegítsék a kiemelkedő tehetségek támogatását, a szociális körülményekből adódó hátrányok kompenzálását.

A bál fővédnökeként Román István, a Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképzésért felelős helyettes-államtitkára személyes megjelenésével támogatta a bál célkitűzéseit.

Ez a bál kitűnő lehetőséget biztosított arra, hogy a szakképzésben résztvevő elméleti és gyakorlati szakemberek személyesen találkozzanak, kötetlen keretek között megismerjék egymást és eszmét cseréljenek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában