Helyi közélet

2017.02.13. 07:55

Az árokban végezte egy kocsi Kálmánháza közelében - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. február 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. február 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi egy kandelábernek ütközött, ami az ütközéstől kitört vasárnap délután Mátészalkán, a Jármi úton. A gépkocsi forgalmi akadályt képezett. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az úttestről levontatták, és értesítették az áramszolgáltatót.

Árokba csúszott egy személygépkocsi vasárnap este a 3317-es számú úton, a 41-es kilométernél, Kálmánháza közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete hétfő hajnalban Zsarolyán településen, a Dányádi utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. a tűz következtében a lakóház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában