Helyi közélet

2017.02.07. 12:47

Biztonságos internet napja - előadások a megyei iskolákban

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Február 7-én az internetezés veszélyeiről tartanak előadásokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei iskolákban a rendőrök.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Február 7-én az internetezés veszélyeiről tartanak előadásokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei iskolákban a rendőrök.

Az internet használata ma már a mindennapok része minden korosztály számára. A mai fiatalok meglepő magabiztossággal mozognak a világhálón, miközben talán eszükbe sem jut, hogy az internet által nyújtott nagyszerű lehetőségek veszélyeket is rejtenek. 2017. február 7-én a biztonságos internet napján (Safer Internet Day) a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a megye több iskolájában tartanak előadásokat a világháló veszélyeiről, a biztonságos internetezésről. Az előadók célja a figyelemfelhívás, a gyerekek tudatos és elővigyázatos felhasználói tevékenységre nevelése. Rávilágítanak arra, hogy az általuk nyilvánosságra hozott személyes adatok és információk milyen kockázatot jelentenek számukra és adott esetben környezetükre, családtagjaikra is.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában