Helyi közélet

2017.02.21. 08:13

Csak ma állítják talpra a hétfőn felborult kamiont - Teljes útzár várható a műszaki mentés idejére

Kálmánháza, Hajdúnánás - Hétfőn borult árokba egy faárut szállító kamion Kálmánháza és Hajdúnánás között, a megyehatár közelében.

Kálmánháza, Hajdúnánás - Hétfőn borult árokba egy faárut szállító kamion Kálmánháza és Hajdúnánás között, a megyehatár közelében. A rakományt már – a legfrissebb információ szerint – leszedték a járműről, de a talpraállítása csak ma történhet meg. A meredek partfal miatt, vagy rávontatják a laza mezőgazdasági területre és ott próbálják megemelni, vagy kivontatják az árokból, és közben billentik egyenesbe. Emiatt szakaszokban teljes útzárra kell számítani a balesetben érintett szakaszon.


Hajdúnánás, Kálmánháza - Árokba borult egy kamion a Hajdúnánás és Kálmánháza közötti úton. A jármű az oldalára fordult. A műszaki mentést a hajdúnánási hivatásos tűzoltók végzik. Hatósági irányítás mellett, félpályán, váltakozó irányban halad a forgalom az érintett útszakaszon - tudatta a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában