Helyi közélet

2017.02.24. 13:01

Jobbik sajtótájékoztató: Újabb polgármester csatlakozott a Jobbikhoz

Nyíregyháza - – Újabb polgármester csatlakozott a Jobbikhoz – jelentette be pénteki, Jéke polgármesterével közös sajtótájékoztatóján dr. Gyüre Csaba, a párt országgyűlési képviselője.

Nyíregyháza - – Újabb polgármester csatlakozott a Jobbikhoz – jelentette be pénteki, Jéke polgármesterével közös sajtótájékoztatóján dr. Gyüre Csaba, a párt országgyűlési képviselője. – A Jobbik politikai „karrierje” 2003 óta folyamatosan felfelé ível, egyre több település élén áll már jobbikos vezető, és a szimpatizánsok, támogatók tábora is gazdagodik. – Évről évre többen döntenek úgy, hogy csatlakoznak a tiszta közéletért, a korrupciómentességért, a törvények betartásáért és betartatásáért, az átlátható, becsületes, ésszerű gazdálkodásért, a hétköznapi emberek érdekeiért és boldogulásáért küzdő Jobbikhoz, amely 2018-ban leválthatja az Orbán-kormányt – tette hozzá a honatya. Kovács József elmondta: közel 15 évig volt független, csak a település ügyei iránt elkötelezett polgármestere a Kisvárdától mellett található, 700 lelkes községnek. – Üdvözöltem a Jobbik néppártosodását, immár teljes mértékben azonosulni tudok a párt céljaival, programjával is. Az egymással szembeni kölcsönös bizalom eredménye, hogy a jövőben a Jobbik színeiben dolgozom Jéke szebb jövőjéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában