Helyi közélet

2017.02.17. 15:30

Küldjön hírt - Dögén folytatódott a drogprevenciós előadás

Döge - 2017. február 17-én (pénteken) 13. órától folytatódott a „Te felelősséged” című egészségügyi drogprevenciós programsorozat, ezúttal a Dögei Ifjúsági Házban.

Döge - 2017. február 17-én (pénteken) 13. órától folytatódott a „Te felelősséged” című egészségügyi drogprevenciós programsorozat, ezúttal a Dögei Ifjúsági Házban. A rendezvényt a Van Esély Közhasznú Egyesület és a Dögei Ölbey Irén Általános Iskola szervezte. Sok fiatal érdeklődő jött el a rendezvényre, ahol bemutatták többek között a „Gina az örök barátnő” című prevenciós egészségügyi ismeretterjesztő filmet.

A jelenlévők megdöbbenve figyelték a film eseményeit és hallgatták az ezt követő előadást. A szóvivő, előadó: Dr. Nagy Péter neurológus főorvos volt. Aki hasznos tanácsokkal látta el a jelenlévőket. Kérdések és válaszok következtek. Sikeres és eredményes rendezvényről számolhatok be.

- Pribula László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában