Helyi közélet

2017.03.28. 15:29

15 milláért árulták a chemtrail-szóró repülőgépet Nyíregyházán

Nyíregyháza - Régi vágya, hogy bepattanjon egy repülőgépbe, és alaposan telibe szórja a népet valami jóféle kis kemikáliával odafentről? Ez az ön szerencsenapja!

Nyíregyháza - Régi vágya, hogy bepattanjon egy repülőgépbe, és alaposan telibe szórja a népet valami jóféle kis kemikáliával odafentről? Ez az ön szerencsenapja!

A Jófogáson jelent meg nemrégiben egy jópofa hirdetés, amiben egy chemtrail-szóró gépet kináltak eladásra cirka 15 millió forintért. (A hirdetés azóta eltűnt a Jófogásról. Vajon mi történhetett? Kiszúrta a dolgot az árnyékhatalom, és félve a lebukástól eltávolíttatta? Vagy megvették, és félhetünk? Vagy simán kiszűrték, mert egy vicces, de valótlan hirdetésről van szó?)

A hirdetés szövege:

CHEMTRAIL SZÓRÓ MASZEK KISGÉP ELADÓ!

A címben említett szeretett masinámtól válnék meg kihasználatlanság miatt. 15 éve szórok maszekban, és a szorgalmam felkeltette a Háttérhatalom Zrt. figyelmét is. Állást ajánlottak, amit persze azonnal elfogadtam, ezzel egy régi álmom vált valóra. Kaptam egy céges gépet, amivel a Baja feletti légteret kell csíkoznom heti 60 órában, így a maszek szórásokra sajnos már nincs időm. Ezek tudatában érdeklődj, nem mindenáron eladó, nem a megélhetésem múlik rajta.

A gép motorikusan tökéletes állapotban van, alacsony a fogyasztása, szinte bármit kipermetez, amit beletöltesz. A kasztnin van egy kis horpadás, mert valami aktivista csúzlival akart lelőni szórás közben. Ezen kívül hibátlan vas, mindig megbízhatóan szolgált.

A motorját megbütyköltem, így a kerozinba is keverhettem mérgező anyagokat az extra hatékonyság elérése érdekében. A porlasztója régebbi típus, de alkalmas a Háttérhatalom Zrt. által jóváhagyott OB3RL3 (Ezüst-jodid) és F-G32A (Alumínium-jodid, szigorúan tablettás formában!!!) szétterítésére.

Ezen kívül töltöttem bele akkumulátorsavat, hypót, fáradt olajat és az anyósom pacalpörköltjét is (ez egy kicsit szétmarta a nyári porlasztókat, a többivel simán elbírt.) Ezeknek a vegyszereknek az egészségkárosító hatékonysága még nem lett hivatalosan bevizsgálva, de az ember azzal gazdálkodik, amije van.

A repülőn felújított nyári porlasztószett van, de adok hozzá új téli készletet Is, plusz a 15 év alatt összegyűlt pótalkatrészt.

Az irányár 15.000.000 Ft, ami minimálisan alkuképes. Csak komoly érdeklődők ajánlatait várom, a "testvérem van 8 millióm, a többit megbeszéljük" típusú emberek kerüljenek!

Forrás: hvg.hu


Nyíregyháza - Ma 21 repülőgépet láttam az égen eddig! Csíkot húznak, ami felhővé alakul - írja olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában