Helyi közélet

2017.03.04. 17:34

A kiállítások s rendezvények állandó szereplői

Kisvárda – Felső–Szabolcs központjában Kisvárdán nincs olyan kulturális, vagy bármilyen rendezvény, hogy a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a DuoArt Művészeti Iskola, Alapfokú Művészetioktatási Intézmény tanárai és a tanítványai ne lennének közreműködői az adott rendezvénynek.

Kisvárda – Felső–Szabolcs központjában Kisvárdán nincs olyan kulturális, vagy bármilyen rendezvény, hogy a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a DuoArt Művészeti Iskola, Alapfokú Művészetioktatási Intézmény tanárai és a tanítványai ne lennének közreműködői az adott rendezvénynek. A különböző események bevezetéseként rendszeres szereplői hangszereik megszólaltatásával, a zenei hangulat megteremtésével az éppen akkor aktuális eseménysorozatnak. Így volt ez legutóbb is az Arany hónap programsorozat megnyitásaként a Várday István Városi Könyvtárban megrendezett megnyitón is. A résztvevők csodával hallgatták a „Bóta trió” –Bóta Anna Laura, Bóta Márk Tibor, Bóta Dóra Boglárka– csellójátékát. A „Bóta trió” tanára, Agárdiné Csáki Ildikó.

Mindkét oktatási iskola egyik fő feladatának tekinti, hogy a város és a környező települések gyermekeivel megismertesse azt a csodát, amely évezredek óta gyönyörködteti az embereket, és amelyet úgy hívnak: ZENE.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában