Helyi közélet

2017.03.27. 11:00

Karrierutakat kínál a MÁV-csoport

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország nagyszabású, szakmai fórummal egybekötött állásbörzét szervez Nyíregyházán, a Continental Arénában március 30-án, csütörtökön. A pályát és szakmát választó fiataloknak és a potenciális munkavállalóknak közvetlenül mutatkozhat be a MÁV-csoport.

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország nagyszabású, szakmai fórummal egybekötött állásbörzét szervez Nyíregyházán, a Continental Arénában március 30-án, csütörtökön. A pályát és szakmát választó fiataloknak és a potenciális munkavállalóknak közvetlenül mutatkozhat be a MÁV-csoport.

A MÁV-csoport HR-szakértői a pályaorientáció jegyében tájékoztatják a tanulókat. Egyrészt a lakhelyükhöz közeli iskolákban tanulható szakmákról, kiemelten a vasútforgalmi szolgálattevő, közlekedésautomatikai műszerész, jegyvizsgáló képzésekről, másrészt pedig a tanulóknak biztosított további lehetőségekről: nyári szakmai gyakorlati hely, középiskolai képzésben részt vevő fiatalok ösztöndíjas lehetőségeiről is.

A MÁV-csoport standjánál a látogatók a toborzási szakemberektől részletes tájékoztatást kaphatnak a vállalatoknál középfokú és felsőfokú végzettséggel országszerte betölthető munkakörökről.

A MÁV-csoport tevékenysége az egész országra kiterjed. Az anyavállalat MÁV Zrt. mintegy 7000 kilométer hosszú vasúti pályahálózat és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló létesítmények üzemeltetését, karbantartását végzi, a vasúti forgalmat szervezi és működteti. A személyszállító leányvállalat, a MÁV-START Zrt. – amellyel a legtöbben találkoznak – naponta közel 3000 vonatot közlekedtet, éves utasszáma az utóbbi két évben emelkedett, megközelíti a 140 milliót. Ezen felül a MÁV-START Zrt. jelentős vontatási szolgáltatást is biztosít a piacon. Emellett járműkarbantartással és -javítással is foglalkozik, és ezen tevékenységek nemrég kiegészültek az újra induló hazai vasúti járműgyártással is.

A MÁV FKG Felépítménykarbantartó és Gépjavító Kft. hazánk egyik legjelentősebb, pályaépítéssel és -karbantartással, valamint gép- és alkatrészgyártással foglalkozó társasága.

A MÁV-HÉV Zrt. (korábban BKV Zrt. HÉV) nagyságrendileg 100 kilométeres hálózaton folytat vasúti személyszállítási tevékenységet Budapesten és elővárosában.

Vállalataikhoz rendszeresen keresnek munkatársakat az ország különböző településein, számos szakterületre.

Mit ajánl a MÁV-csoport?

  • hosszú távú elhelyezkedést;
  • sokszínű, szakmai kihívást jelentő feladatok;
  • nagyvállalati tapasztalatszerzési lehetőséget (csoport szinten közel 38 ezer munkavállaló);
  • a próbaidőt, illetve a szükséges szakvizsgák sikeres teljesítését követően teljes munkaidős, határozatlan idejű munkaszerződést;
  • szakmai és vezetői karrierutakat;
  • szakmai fejlődést széles körű belső és külső továbbképzési lehetőségekkel, konferenciákkal;
  • béren kívüli juttatásokat;
  • belföldi és nemzetközi utazási kedvezményt (családtagok részére is, egyes leányvállalatoknál);
  • egészségmegőrző programot;
  • önkéntes magánnyugdíjpénztári hozzájárulást.
  • Aktuális állásajánlataik a karrier oldalukon találhatóak.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában