Helyi közélet

2017.03.30. 16:23

Munkálatok a Lujza utcán

Nyíregyháza - Április 3-án (hétfőn) megkezdődnek a Lujza utcai csapadékcsatorna építésének előkészítői munkái a „Nyíregyháza Borbánya és Malomkert városrészeket érintő csapadékvíz elvezető hálózat és vízvisszatartási célú tározók fejlesztése” című projekt részeként. A csatornaépítéssel kapcsolatos munkálatok alatt egyirányúsítják a Lujza utcát, amelyre csak a Kállói útról lesz lehetőség behajtani. A Lujza utcán ezáltal 30 kilométeres sebességkorlátozás és előzési tilalom mellett egy sávban lesz biztosított a gépjárművek folyamatos haladása.

Nyíregyháza - Április 3-án (hétfőn) megkezdődnek a Lujza utcai csapadékcsatorna építésének előkészítői munkái a „Nyíregyháza Borbánya és Malomkert városrészeket érintő csapadékvíz elvezető hálózat és vízvisszatartási célú tározók fejlesztése” című projekt részeként. A csatornaépítéssel kapcsolatos munkálatok alatt

egyirányúsítják a Lujza utcát, amelyre csak a Kállói útról lesz lehetőség behajtani. A Lujza utcán ezáltal 30 kilométeres sebességkorlátozás és előzési tilalom mellett egy sávban lesz biztosított a gépjárművek folyamatos haladása.

A forgalomkorlátozás 2017. április 4-én (kedden) reggel 8 órától lép életbe. A beruházás a Lujza utcai szakaszon várhatóan egy hónapig tart, majd ezt követően

további munkálatok kezdődnek az Alma és Vércse utcákon is.

Az építkezés során a forgalmi változásokról folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot.

Kérjük, hogy aki teheti, kerülje el a Lujza utcát az építés időtartama alatt. Köszönjük a gépjárművezetők türelmét és megértését.

- Város-Kép Nonprofit Kft. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában