Helyi közélet

2017.03.08. 16:32

Suliváró az Ölbeyben a leendő elsősöknek

Döge - Az Ölbey Irén Általános Iskola hagyományosan március elején rendezte meg nagycsoportos óvodásoknak a Sulivárót, melyre a gyerekek és a szülők, valamint az óvoda dolgozói jöttek el.

Döge - Az Ölbey Irén Általános Iskola hagyományosan március elején rendezte meg nagycsoportos óvodásoknak a Sulivárót, melyre a gyerekek és a szülők, valamint az óvoda dolgozói jöttek el. A több mint két órás színes program elején Agárdy Sándor intézményvezető köszöntötte a résztvevőket, majd a leendő első osztály osztályfőnökei tartottak rövid foglalkozásokat. Horváthné Banu Erika tanítónő interaktív táblán matematikai játékokkal mozgatta meg a gyermekeket, majd Pappné Belinszky Júlia tanárnő zenés táncos műsorának lehettek az aktív közreműködői az ovisok. Azt követően a táncteremben Bárány Kristóf táncpedagógus népi játékain mulattak, és a rövid teaszünet után Agárdy Sándor tartott mini természetismeretórát a csigáról és a katicabogárról.

Tintér Dániel szülő zongorajátékát követően Révész Mia Vivien első osztályos tanuló is bemutatta csigamodell készítő ügyességét. Szabóné Balogh Erika tanárnő játékos angol nyelvtanulása éppúgy sikert aratott, mint a kreatív játékok készítése.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában