Helyi közélet

2017.03.09. 18:16

Temperamentumos táncok a farsangi bálon

Nyíregyháza - Két nyíregyházi civil szervezet vezetősége, a Szent István Nemesi Rend Első Alapítványa és a Nyíregyházi Aranykor Nyugdíjas Egyesület összefogva rendkívüli meglepetést szerzett tagságának az elmúlt évi nagyszerű munkájáért.

Nyíregyháza - Két nyíregyházi civil szervezet vezetősége, a Szent István Nemesi Rend Első Alapítványa és a Nyíregyházi Aranykor Nyugdíjas Egyesület összefogva rendkívüli meglepetést szerzett tagságának az elmúlt évi nagyszerű munkájáért. A napokban megtartott farsangi bálra fővárosi művészeket hívtak meg. Teremi Trixi temperamentumos táncával és csodálatos énekével, valamint Németh Zsuzsanna és Lendvai Zsolt a Budapesti Operettszínház magántáncosai elvarázsolták a közönséget. Az előadott operett betétek, a palotás, a néptánc, valamit a klasszikus keringő méltán váltott ki vastapsot. A műsor után közös vacsora és tánc zárta a farsangi bált – tájékoztatta lapunkat Lendvai Zoltán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában