Helyi közélet

2017.04.01. 12:58

A mi megyénk eseményei, az itt élő emberek sikerei

Vásárosnamény - Az olvasóban az évek során kialakul egy bizonyos ragaszkodás is a lap iránt.

Vásárosnamény - Az olvasóban az évek során kialakul egy bizonyos ragaszkodás is a lap iránt.

Nagyon sokan már apró gyermekként kapcsolatba kerülnek a Kelet-Magyarországgal, mégpedig azért, mert a szüleik járatják a lapunkat, s így számukra is megszokott látvány otthon a megye lakóinak szóló újság. Hasonlóképpen kötött barátságot lapunkkal már a szülői házban Kiss B. Zoltán is, a vásárosnaményi Kiss B. Ker Kft. ügyvezető igazgatója, hiszen az iskolában olvasni megtanuló kisdiák szívesen forgatta az újságot.

Ragaszkodás a lap iránt

– Örülök a megyei lapnak, hiszen fontos, hogy megismerjük szűkebb hazánk és lakóhelyünk eseményeit, az itt élő embereket gondjait, eredményeit és sikereit. Az olvasóban az évek során kialakul egy bizonyos ragaszkodás is a lap iránt, amely egy egészséges lokálpatriotizmust is jelent. Bárhol is járjunk az országban, az újságos standoknál ösztönösen a jól megszokott Kelet-Magyarország címlapot keressük. Természetesnek tartom, hogy az újság alapvetően a megyével foglalkozik, és csak kisebb részben tekint ki az országos és a nemzetközi politikai élet eseményeire. Megvallom őszintén, a sok munka miatt mostanában kevesebb idő jut az újság olvasgatására, de ha hazamegyek Gyürébe édesapámhoz, ott időm is és lehetőségem is van átnézni a lapot. A 84 esztendős édesapám szinte szertartásszerűen várja az újság kézbesítését, a nap során két munka között is bele-beleolvas, majd még lefekvés előtt is kézbe veszi.

Nagy megtiszteltetés

– Sokan tudják rólam, hogy a természetről és a vadászatról szóló írásokat nagyon-nagyon szeretem, ezekből akár még többet is szívesen látnék és olvasnék a Kelet-Magyarország oldalain. Ugyanakkor hadd jegyezzem meg, hogy igen nagy megtiszteltetés a számunkra, ha a megyei lapban a vadászatról szóló cikkek között a mi szövetségünk társaságai és vadászai is szerepelnek – árulta el befejezésül Kiss B. Zoltán, aki a Felső-Tisza-vidéki Vadgazdák Szövetségének az elnöke is egyben.

- KM-MML -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában