Helyi közélet

2017.04.01. 12:24

Kelet-börze lesz az arénában

Nyíregyháza - A jövő vasárnapi eseményen minden belépő ajándékot kap.

Nyíregyháza - A jövő vasárnapi eseményen minden belépő ajándékot kap.

Bőséges kínálat és telt ház várja április 9-én a tavaszi-nyári baba-, gyerek- és tiniruhabörze résztvevőit. A helyszín ezúttal is a Continental Aréna, mely egész évben otthont ad a börzének.

A szervezők abban segítenek a családoknak, hogy a börzén időben, kedvező áron szerezhessék be az egyedi, de megkímélt állapotú ruhákat, cipőket, ovisoknak a benti cipőket, udvari ruhákat, a tinik is bővíthetik ruhatárukat, és lesznek sportfelszerelések is: kerékpárok, görkorik, rollerek. Közeleg a húsvét, így nem lesz hiány alkalmai ruhácskákból, cipellőkből sem. A pocakos anyukák, kismamák beszerezhetik a babakelengyét: minőségi pelenkákat, babakocsit, kiságyat és autósüléseket is vásárolhatnak, vagy saját maguknak kismamaruhákat. A börzén a családok a bolti ár töredékéért frissíthetik fel a kicsik játékkészletét – lesznek társasjátékok, könyvek, babák, kisautók –, az anyukák ásványékszerekkel, színes műanyag edényekkel lephetik meg magukat. A börzéről, ahol a belépőjegy teljes összege levásárolható, senki sem távozik üres kézzel: minden belépő ajándékot kap!

Ingyenes programok

Amíg a szülők válogatnak, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt. Várja őket a kreatív- és játszósarok, lesz arcfestés, a legkisebbeknek pedig csiribiri torna. A rendezvényen lehetőség lesz babakötvény, illetve családi biztosítások megkötésére is. A szervezők szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség. Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptatós és pelenkázós helyiséget biztosítanak, illetve jól felszerelt büfé áll a vendégek rendelkezésére.

Akik kedvet kaptak és szeretnének árusként részt venni a börzén, korlátozott számban még igényelhetnek asztalt az infovonalon Beánál.

- KM -


Információk

Időpont: április 9., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Continental Aréna, Géza u. 8–16.

Ingyenes kísérő rendezvények: kreatívsarok, arcfestés, játszóház, a bébiknek csiribiri torna

Infovonal: 20/33-98-630

Facebook: KELET BeaBörze

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában