Helyi közélet

2017.04.12. 11:28

Kovács Kati – szokás szerint Koncz Tiborral

Fehérgyarmat - Fergeteges életműkoncertet láthattak, hallgathattak az érdeklődők nemrégiben a Fehérgyarmati Művelődési Központban, ahol a magyar zenei világ egyik legkiemelkedőbb egyénisége, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Kovács Kati lépett fel.

Fehérgyarmat - Fergeteges életműkoncertet láthattak, hallgathattak az érdeklődők nemrégiben a Fehérgyarmati Művelődési Központban, ahol a magyar zenei világ egyik legkiemelkedőbb egyénisége, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Kovács Kati lépett fel. A művésznő az említett elismerések mellett még további számos kitüntetéssel is büszkélkedhet, s egyike azon kevés magyar könnyűzenei előadóknak, akik nemzetközi hírnévre tettek szert.

A koncertre Koncz Tibor – számos magyar sláger zeneszerzője – is elkísérte, aki szintetizátoron játszotta a máig népszerű slágereket. A változatos dalok mély érzéseket váltottak ki mind a közönségből, mind a művésznőből, akinek lehengerlő, s közvetlen stílusa mindenkit elkápráztatott. A koncert végén a közönség hatalmas vastapssal követelte vissza a színpadra Kovács Katit és kísérőjét, akik a műsoridőt bőven túllépve újabb dalokkal ajándékozták meg az elégedett rajongókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában