Helyi közélet

2017.04.12. 15:35

Nyuszi buli Nyírmadán

Nyírmada - Gyerekházunkban ismét megrendeztük a nyuszi bulit a gyerekházasok legnagyobb örömére. A délelőtt nagyon mozgalmas volt.

Nyírmada - Gyerekházunkban ismét megrendeztük a nyuszi bulit a gyerekházasok legnagyobb örömére. A délelőtt nagyon mozgalmas volt.

A gyerekház vezető köszöntője után hupikék törpikék tánca következett melyet,az általános iskola 2.b osztályos tanulói adtak elő, majd a szülők nyuszi – bugi táncot jártak. Majd közös tízórai következett,ahol húsvéti ételeket kóstolhattak a gyerekek és szülők. A délelőtt folyamán nyuszis fotózással, nyuszi arcfestéssel, nyuszi simogatással kedveskedtünk még a gyerekeknek. Végül pedig a szülőket hívtuk egy játékos vetélkedőre : a feladatok között szerepelt tojáskeresés, nyuszi kvíz, majd „tojás dobálásban „mérhették össze erejüket színes labdákat dobtak egy kosárba, aki a legtöbb pontot dobta az lett a győztes. Három győztest hirdettünk, ajándékba tojást kaptak. Nagyon jó hangulatban telt a délelőtt, mindenki nagyon jól érezte magát.

- Buza Andrea: gyerekház vezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában