Helyi közélet

2017.04.22. 11:54

Tavaszköszöntő Életmód Nap Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola immár 14. alkalommal rendezte meg a Tavaszköszöntő Életmód napot.

Nyíregyháza - A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola immár 14. alkalommal rendezte meg a Tavaszköszöntő Életmód napot.

A vendégeket Tamás István intézményvezető köszöntötte, majd Petneházy Attila országgyűlési képviselő emelte ki az egészséges életmód fontosságát. Kicsit mélyebben elemezte ugyanezt a kérdést az első előadó, Kovács Csaba lelkész az „ép testben ép lélek” értelmét tárta fel. Tisztázta azt is, hogy az idézet fordítása inkább úgy pontos, hogy imádkozzunk, hogy az ép testben ép lélek lakozzék. Kitért arra is, hogy amikor Jézus feltámadt és megjelent a hívek körében, enni kért, vagyis a test és a lélek együtt alkot egységet.

A közönség hangos tapssal köszönte meg az iskola tanulóinak énekét, a Glória kórus előadását. Dr. Olajos Judit onkoradiológus főorvos a stresszről tartott érdekes előadást, a programokat különleges, liszt és glükózmentes hozzávalókból elkészített finomságok tálalásával zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában