Helyi közélet

2017.04.18. 16:48

Videó: A holland hatóságok körözték a Záhonyban lekapcsolt autókat

Záhony - A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai ellenőriztek egy záhonyi lakóház udvarában parkoló két Toyota Land Cruiser típusú személygépkocsit 2017. április 16-án.

Záhony - A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai ellenőriztek egy záhonyi lakóház udvarában parkoló két Toyota Land Cruiser típusú személygépkocsit 2017. április 16-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy mindkét gépkocsit a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) a holland hatóság körözi.

A rendőrök a gépkocsik hatósági jelzéseit és okmányait is megvizsgálták, amelyek német és ukrán honosságú hamisnak illetve más hasonló típusú gépkocsikhoz tartozóknak bizonyultak. A Záhonyi Rendőrkapitányság orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, az összesen mintegy negyvenmillió forint értékű gépkocsikat lefoglalták.

A rendőrség az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodán keresztül értesítette a körözést elrendelő holland hatóságot.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában