Helyi közélet

2017.05.15. 16:12

Éjszakai akadályversenyt rendeztek Tiszavasváriban

Tiszavasvári - A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzőknek a határvadász-képzésről is adtak felvilágosítást a helyszínen.

Tiszavasvári - A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzőknek a határvadász-képzésről is adtak felvilágosítást a helyszínen.

Éjszakai akadályversenyt rendeztek a Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a Tiszavasvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórummal közösen 2017. május 12-én. Az együttműködő partnerek a rendezvénnyel a kábítószer-fogyasztás veszélyeire kívánták felhívni a figyelmet. A csapatversenyen a rendőrség által felállított „Két lábon a földön” elnevezésű akadálypálya a legfiatalabb és a legidősebb versenyzők körében is nagyon népszerű volt. Az egyenruhások a nap folyamán mind a versenyzők, mind a szurkolók körében népszerűsítették a rendőri hivatást, valamint hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzőknek a határvadász-képzésről is adtak felvilágosítást a helyszínen.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában