Helyi közélet

2017.05.11. 11:22

Felkapaszkodtak a csúcsra, végigjárták a tanösvényt

Kőszeg, Rozsály - Az Írottkő Natúrpark létrehozásának 20. évfordulóján „Mindent a Natúrparkokról” címmel természetismereti vetélkedőt rendeztek az ország túlsó végén, Kőszegen.

Kőszeg, Rozsály - Az Írottkő Natúrpark létrehozásának 20. évfordulóján „Mindent a Natúrparkokról” címmel természetismereti vetélkedőt rendeztek az ország túlsó végén, Kőszegen. A Szatmár-Beregi Natúrparkot egy 4 fős csapat képviselte: Lukács Csongor és Sztolyka Levente a Rozsályi Maróthy János Általános Iskola 6. osztályos tanulója, míg Rácz Kitti és Hajdu Attila a Debreceni Tudomány Egyetem biológus hallgatója.

A szatmár-beregiek a szoros versenyben végül az értékes harmadik helyet szerezték meg. A kiránduláson felkapaszkodhattak a Dunántúl legmagasabb pontjára, a 882 méter magas Írottkőre is, Óhodászon pedig végigjárták a 25 méteres magasságban kialakított lombkorona tanösvényt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában