Helyi közélet

2017.05.26. 15:56

Felragyogott az operett rajongóinak szerencsecsillaga

Mátészalka - A mátészalkai nagykoncert sztárvendége Oszvald Marika lesz.

Mátészalka - A mátészalkai nagykoncert sztárvendége Oszvald Marika lesz.

A Pesti Magyar Operett Színpad júniusi turnéjának egyik állomása a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ lesz június 8-án, csütörtökön. A 19 órakor kezdődő nagykoncerten a műfaj nagyjainak előadásában csendülnek fel az örökzöld melódiák, az est sztárvendége pedig nem más, mint a Kossuth-díjas és érdemes művész, Oszvald Marika.

A Pesti Magyar Operett Színpad elődje 2000-ben alakult – akkoriban még Horgonyi Színpad néven –, zenés műsorokat mutatott be, melyben a békebeli pesti kabarék és orfeumok világának romantikáját igyekezett felvillantani jelenetek, sanzonok, kuplék és kis­operettek közismert karakterei és dalai segítségével. Majd a nagyoperett-melódiák iránti szeretet 2001-ben életre hívta a Pesti Magyar Operett Színpad kis csapatát négy kiváló művésszel. A magasan kvalifikált négyes sikert és hírnevet énekelt össze országszerte, s hamarosan újabb és újabb művészek csatlakoztak a társulathoz – fiatalok és tapasztaltabbak egyaránt. A társulatot ma több mint 40 szólista és táncos alkotja, örömmel és szeretettel szolgálva a nézőket.

A mátészalkai előadásra a jegyeket már most megvásárolhatják az operettrajongók elővételben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában