Helyi közélet

2017.05.17. 14:36

Meddig lehet egyirányú a Berenát utca Sóstón?

Nyíregyháza, Sóstó - Meglepetten vettem észre, hogy a Berenát utcát a városvezetés egyirányúsítani fogja. Eszerint ha meg akarom látogatni a nagymamámat a Tölgyes utcai Szivárvány Idősek Otthonában, akkor menjek ki a Kemecsei útra, és tegyek egy nagy kört, mert a városvezetőknek úgy tetszett, hogy egyirányúsítják a Berenát utcát?!

Nyíregyháza, Sóstó - Meglepetten vettem észre, hogy a Berenát utcát a városvezetés egyirányúsítani fogja. Eszerint ha meg akarom látogatni a nagymamámat a Tölgyes utcai Szivárvány Idősek Otthonában, akkor menjek ki a Kemecsei útra, és tegyek egy nagy kört, mert a városvezetőknek úgy tetszett, hogy egyirányúsítják a Berenát utcát?! Így akarják megoldani a parkolóhiányt a nyári szezonra, vagy ez végleges marad?” – kérdezte Szőke Barbara, a felvetését pedig továbbítottuk a NyírVV Nonprofit Kft. illetékesének.

– Nem tervezünk egyirányúsítást a Berenát utcában – szögezte le Dicső Péter út- és közterület-kezelési csoportvezető. – Tény, hogy húsvét előtt minden évben kihelyezzük az ideiglenes táblákat, és amennyiben szükséges, a nagy látogatószámú ünnepek (ilyen például a húsvét mellett a május elseje, a gyermeknap és a pünkösd is) idején lép érvénybe az egyirányúsítás. Az ünnepeket követően a táblákat letakarjuk, pünkösd után pedig elbontjuk.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában