Helyi közélet

2017.05.03. 18:28

Oviolimpia Tiszadadán érdekes feladatokkal

Tiszadada - Az idén is megrendezte a már rendhagyónak számító oviolimpiát a tiszadadai Nyitnikék Óvoda és Konyha.

Tiszadada - Az idén is megrendezte a már rendhagyónak számító oviolimpiát a tiszadadai Nyitnikék Óvoda és Konyha. A vendéglátókon kívül eljöttek a környező települések csapatai is, hogy összemérjék felkészültségüket a 10 versenyszámból álló megmérettetésen. A Tiszavasváriból, Tiszalökről és Tiszanagyfaluból érkezett ovisok rollerezésben, páros futásban, labdaterelésben, zsákban futásban, talicskázásban is versengtek, de kemény harcot vívtak a százlábú és pókjárás versenyszámokban is.

Ebben az évben már tizenhatodik alkalommal rendezték meg ezt versenyt a fiatalok számára – tudtuk meg Berencsi Mária nyugdíjas vezető óvónőtől, aki annak idején elindítója volt e nemes versengésnek. Végül a tiszanagyfalui csapat bizonyult a legjobbnak, megelőzve ezzel a házigazdák csapatát, míg a harmadik helyen a tiszadobiak végeztek. Az önkormányzat és vállalkozók jóvoltából ajándék és édesség volt a jutalom.

- Tarnai László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában