Helyi közélet

2017.05.16. 16:27

Újra gőzölög a fekete az irodalmi kávéházban

Nyíregyháza - Hosszabb szünet után újra gőzölgött a kulturális édesítőszerrel szervírozott fekete a Váci Mihály Irodalmi Kávéházban.

Nyíregyháza - Hosszabb szünet után újra gőzölgött a kulturális édesítőszerrel szervírozott fekete a Váci Mihály Irodalmi Kávéházban. A borbányai klubfoglalkozás családias hangulatban és rendkívül felüdítően telt el. Jónai Éva klubvezető köszöntője után Majláth Magda, Nyeste Márta, Pagonyi Szabó János és H. Ibolya saját verseiket adták elő, Jakab Sándorné pedig két dallal örvendeztette meg a közönséget. – A kávéház névadójára Kazainé Mária, Marosánné Zajácz Anna és Berki Ferenc előadásaival emlékeztünk. Fodorné Szilágyi Judit a mandaláit mutatta be, Kádas Kati és Bolyán Sándor az új könyveikről meséltek – adta hírül Jónai Éva, akit születésnapja alkalmából kis koncerttel köszöntött fel Vannai László Pál és a Tüneth együttes.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában