Helyi közélet

2017.06.12. 15:21

Gyémántos Vásárosnamény

Vásárosnamény - A Városmarketing Nagykövetévé „ütötték” Bereg fővárosát Budapesten.

Vásárosnamény - A Városmarketing Nagykövetévé „ütötték” Bereg fővárosát Budapesten.

Némi túlzással elmondható, hogy amióta a vásárosnaményiak valamilyen idegenforgalmat föllendítő programba belevágnak, azok többségét magasan díjazzák az ország marketing-gurujai.

Több kategóriában is taroltak

Az Országos Városmarketing Díj pályázatot 2015-ben alapította a Magyar Marketing Szövetség, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. Az idén hetvenhat nevezés érkezett a pályázatra, a huszonhat várost képviselő szervezetek hét kategóriában pályázhattak.

Vásárosnamény remek eredménnyel zárt: 6+1 „Városmarketing Gyémánt 2017” védjegyet hozott el! Gyémántot kapott a Zoárd-napi Sokadalom rendezvény kategóriában, az Advent Vásárosnaményban rendezvénysorozat a belső kommunikációs megoldások között, az Advent Vásárosnaményban adománygyűjtés a kis költségvetésű kampányok kategóriában, a „Vásárosnamény a Bereg Szíve” ajándéktárgyak arculattervezés kategóriában, a Sárkányhajó Roadshow a városfejlesztési projektek kategóriában, a város hivatalos weboldala, Facebook-oldala, a Bereg Szíve plakát és sajtófal pedig a külső kommunikációs megoldások között. A legnagyobb elismerés azonban az, hogy 2017-ben a Városmarketing Nagykövete különdíjat is megyénk városa nyerte el, bizonyítva ezzel, hogy átgondolt és komplex marketingtevékenységet folytatott az elmúlt esztendőben.

Nagy siker

– A Városmarketing Gyémánt Díj országos ranglistán jelenleg Budapest XIII. kerületével holtversenyben a 3. helyen állunk a tíz darab gyémánt díjjal. Nagy siker ez számunkra, hiszen olyan nagyvárosokat tudhatunk magunk mögött, mint Szolnok, Szeged vagy Debrecen – közölte lapunkkal a szűkebb pátria, Szabolcs-Szatmár-Bereg lakói által is megsüvegelendő eredményeket Liptákné Juhász Anikó, a vásárosnaményi Tourinform iroda vezetője.

KM-GB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában