Helyi közélet

2017.07.10. 10:28

Épp Nyíregyházáról utazott Budapestre Szabó Zsófi, de ő is belefutott az M3-ason történt buszbalesetbe

Nyíregyháza, Budapest, Aszód - <a href="/arokba-borult-egy-busz-az-m3-ason-a-fovaros-fele-nagy-a-torlodas/3545480" target="_blank">Mint azt korábban megírtuk</a>, árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében hétfő reggel. Többen megsérültek - a baleset miatt több kilométeres a torlódás. Szabó Zsófi reggel 9 óra után posztolt egy fotót magáról, amint az autójában ül kutyájával - ekkor már 45 perce álltak egy helyben.

Nyíregyháza, Budapest, Aszód - Mint azt korábban megírtuk, árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében hétfő reggel. Többen megsérültek - a baleset miatt több kilométeres a torlódás. Szabó Zsófi reggel 9 óra után posztolt egy fotót magáról, amint az autójában ül kutyájával - ekkor már 45 perce álltak egy helyben.

Az Útinform a honlapján azt írta, hogy több kilométeres torlódásra kell számítani. Azt ajánlják, hogy aki teheti, már Hatvannál, az 55-ös csomópontnál térjen le a 3-as útra.

Zsófit egyébként nem hagyták cserben a rajongói: amikor a Facebook oldalára posztolta a képet, még nem tudta, miért áll a forgalom az M3-ason, rajongói pedig rögtön megírták, mi történt, illetve kitartást kívántak neki, olyan is akadt, aki hozzátette: Zsófi örülj neki, hogy egy helyben ülhetsz és nem a mentő visz. Ezzel persze nem lehet vitatkozni, Zsófi is egyetértett a kommentelővel, azt írta: Igazad van persze, minden nézőpont kérdése!


Árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében hétfő reggel. A balesetben többen megsérültek, több kilométeres a torlódás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában