Helyi közélet

2017.07.06. 14:48

Időszaki áramkimaradás az Ifjúság utcán

Nyíregyháza - A szolgáltató azt ígéri, a héten orvosolni fogják a problémát.

Nyíregyháza - A szolgáltató azt ígéri, a héten orvosolni fogják a problémát.

Kedden érkezett a jelzés szerkesztőségünkbe: a megyeszékhelyen, az Ifjúság utca 32. szám alatt napok óta gond van az áramszolgáltatással, napközben hol egy fél órára, hol még hosszabb időre elmegy az áram. Mint azt lapunk egyik előfizetője elmondta, többször tett már ezzel kapcsolatban bejelentést a szolgáltatónál, egyelőre azonban nem sikerült orvosolni az igen bosszantó problémát.

Még a héten elkészül

Megkerestük a panasszal az E.ON-t, ahol Egyházi Nikoletta sajtószóvivő az alábbi tájékoztatást adta.

– Nyíregyházán, az Ifjúság utcában júniusban és júliusban már voltak a kollégák hibát javítani, ez négy alkalmat jelentett két héten belül. A meghibásodásokat a közterületen elhelyezkedő fák ágai idézték elő, ezek erősebb szél hatására a vezetékeket összenyomva rövidzárlatot okoztak, ennek következtében pedig a biztosító betétek kioldódtak, emiatt szakadt meg a szolgáltatás. A probléma orvoslása érdekében a kollégák még ezen a héten elvégzik az érintett vezetékek biztonsági övezetében található fák gallyazását, illetve a vezetékek úgynevezett beszabályozási munkáit. Ezen beavatkozások eredményeként remélhetőleg újra a folya­matos lesz az áramszolgáltatás – zárta Egyházi Nikoletta, majd hozzátette: érintett ügyfeleiktől az eddigi kellemetlenségért ezúton is elnézést kér.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában