Helyi közélet

2017.07.21. 18:45

Kabaré és zenés játék a záhonyi Nyárestéken

Záhony - A fővárosi Pódium Színház művészei lépnek fel a Dr. Béres József Emlékpark szabadtéri színpadán szombat délután.

Záhony - A fővárosi Pódium Színház művészei lépnek fel a Dr. Béres József Emlékpark szabadtéri színpadán szombat délután.

Július elsején indult el a Nyáresték című kulturális programsorozat az Emlékpark színpadán, melynek keretében hétvégenként koncertek és egész estés színpadi produkciók szórakoztatják a művelődési ház szervezésében a záhonyi és környékbeli publikumot.

Az egy évtizede alakult Pódium Színház társulata előbb Varázslatos mesekártyák címmel interaktív zenés játékkal lép a záhonyi pódiumra, aztán pedig az Adj egy csókot! című zenés kabaréval szórakoztatja majd a közönséget. A Bednai Natália és Várfi Sándor színművészek szereplésével összeállított műsor a szerelem körül forog. Méltán híres kabarétréfák ismert szerzők tollából, valamint kabaréjelenetek, örökzöld slágerek szerepelnek a szerelem jegyében összeállított csokorban. Mindkét darabot a színház produkciós igazgatója, Bednai Natália rendezte.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában