Helyi közélet

2017.07.23. 14:08

Körözött gépkocsikat csíptek Záhonynál

Záhon - A rendőrök az osztrák és szlovák hatóságok által körözött járműveket lefoglalták.

Záhon - A rendőrök az osztrák és szlovák hatóságok által körözött járműveket lefoglalták.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen személygépkocsival jelentkezett belépésre egy 54 éves ukrán állampolgárságú férfi 2017. július 21-én 22 óra 28 perckor. A rendőrök ellenőrizték az osztrák hatósági jelzéssel ellátott SEAT Alhambra típusú személygépkocsit és megállapították, hogy a járművet az osztrák hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik.

2017. július 22-én 11 óra 35 perckor jelentkezett belépésre egy ukrán állampolgárságú férfi a záhonyi közúti határátkelőhelyen, egy BMW X6 típusú személygépkocsi sofőrjeként. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a nagy értékű személygépkocsit a szlovák hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a körözött gépkocsikat lefoglalták és az eljárás további részében felveszik a kapcsolatot a körözést elrendelő hatóságokkal.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában