Helyi közélet

2017.07.17. 10:49

Olvasói levél: Rossz ajtón kopogtattak

Nyíregyháza - Elmúltam nyolcvanéves, sosem volt dolgom a rendőrséggel, sem konfliktusom a hivatalokkal.

Nyíregyháza - Elmúltam nyolcvanéves, sosem volt dolgom a rendőrséggel, sem konfliktusom a hivatalokkal.

Nemrégiben azonban idézést kaptam a nyíregyházi önkormányzat hatósági főosztályától. Azt „kérték”, hogy az Alsóbadúrban folyamatban lévő utcanév, illetve házszámváltozások miatt az ingatlanom helyrajzi számával a kezemben, jelenjek meg a polgármesteri hivatal egyik ügyintézőjénél, különben – és itt jön a lényeg – eljárási bírsággal sújthatnak, és az „eljárási cselekmény megismétlése miatti többletköltség megfizetésére” kötelezhetnek, amely félmillió forintig terjedhet. Ha az ismételt idézésre sem jelenek meg, és nem tudom kimenteni magam, akkor pedig (saját költségemre) a rendőrséggel vezettetnek elő, mint valami bűnözőt.

Gyomorgörccsel és torkomban dobogó szívvel nyitottam be a hivatal ajtaján. Nagyon felbosszantott a hivatal burkolt fenyegetőzése, de igazán az tette be a kaput, amikor kiderült, hogy az illetékesek rossz ajtón dörömböltek, hiszen én nem Alsóbadúrban, hanem Nyíregyházán, az Alsóbadúri úton lakom!

- Palitz Istvánné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában