Helyi közélet

2017.07.14. 17:33

Színesíti a vakációt a tábor

Tiszadada - Ötven tiszadadai gyermek tölthetett el egy kellemes és tartalmas hetet a tiszadadai Holló László Általános Iskola pedagógusainak közreműködésével a nyári napközis táborban.

Tiszadada - Ötven tiszadadai gyermek tölthetett el egy kellemes és tartalmas hetet a tiszadadai Holló László Általános Iskola pedagógusainak közreműködésével a nyári napközis táborban. Nagy segítség ez a szülőknek is, hiszen egyébként nem tudják megoldani a diákok napközbeni felügyeletét. A résztvevők a sok-sok játék mellett hasznos ismeretekkel és élményekkel lettek gazdagabbak. Csapatalakítási programon, balesetvédelmi oktatáson is részt vettek, ezt akadályverseny követte, megismerkedtek különböző kézművestechnikákkal, így a batikolással, az origamival, gyöngyfűzéssel, gyurmázással, agyagozással. Hasznos elfoglaltság volt a szemétgyűjtés a Tisza-parton, egy szép nyári napon pedig átkerékpároztak a tiszadobi Andrássy-kastélyhoz. Kirándultak Hollókőre és Egerbe is – tudtuk meg Mizser Zsoltné igazgatóhelyettestől.

- Tarnai László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában