Helyi közélet

2017.08.08. 16:43

A Tiszán kötött ki a hegyvidék leánya

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A vízitúrát élete egyik legnagyobb élményének tartja a venezuelai diák.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A vízitúrát élete egyik legnagyobb élményének tartja a venezuelai diák.

Országokat, nemzeteket is összeköt a nemzetközi Tisza-túra. Számos helyről érkeznek vízitúrázók, hogy felfedezzék megyénk szép tájait, megismerkedjenek az itteni vendégszeretettel.

Az idei túra egyik résztvevője Venezuelából érkezett.

– Az elején nem tudtam, hogy mit várjak a túrától. Egy kicsit féltem, mert nem tudok úszni. Venezuela hegyekkel borított részéről jöttem, még folyó sincs, hogy úszni megtanultam volna – elevenítette fel élményeit Roxangel det Balle Guzman Trejo. – Kenuban sem ültem eddig. Az út elején nem tudtam, hogyan viselkedjem a hajóban, de aztán kezdtem megtanulni, mit hogyan kell csinálni. A túra végén már a túravezetővel is versenyeztünk, ami nagyon felemelő, kellemes érzés volt, mivel végre éreztem a kenut és a folyót.

Egy ilyen túrán az ember sokat tanulhat önmagáról, valamint rengeteg kedves és szórakoztató emberrel is találkozhat, akik bármiben szívesen segítenek és mindig képesek motiválni és új lendületet adni. Életem egyik legjobb élménye volt ez a túra. Ezt mindenkinek át kell élnie. Bár még sok titka van a kenunak, ennek ellenére izgatottan várom a jövő évi túrát.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában