Helyi közélet

2017.08.17. 08:45

Beleszaladt az előtte haladó autóba - Balesetek az elmúlt 24 órában

Csenger, Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Csenger, Nyíregyháza - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Csengerben, az Ady Endre utcán közlekedett személygépkocsival egy 24 éves helyi férfi 2017. augusztus 16-án 14 óra körüli időben. A gépkocsivezető feltehetően figyelmetlenségből adódóan későn észlelte az előtte haladó és forgalmi okból lassító, majd balra kanyarodni szándékozó 45 éves férfi által vezetett személygépkocsit, melynek nekiütközött. A baleset következtében a vétkes járművezető 30 éves utasa könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyíregyháza Sóstói útról közlekedett a Stadion utca irányába 2017. augusztus 16-án 7 óra 45 perc körül személygépkocsival egy 44 éves nyíregyházi férfi. A kereszteződéshez érve kanyarodás közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy gyalog- és kerékpárúton közlekedő biciklisnek, akit elütött. Az ütközés következtében a kerékpárt hajtó 70 éves nyíregyházi nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában