Helyi közélet

2017.08.17. 14:41

Brand a lelke mindennek

Nyíregyháza - Negyedik könyvére készül a nyíregyházi márkaépítő, pozitív példákkal szolgál az olvasóknak.

Nyíregyháza - Negyedik könyvére készül a nyíregyházi márkaépítő, pozitív példákkal szolgál az olvasóknak.

Jót akaró ember hírében áll Pokrovenszki Gergely, aki garantálja a jó takarót. Vagyis olyan komplex szolgáltatásokat nyújt cégeknek, melybe a logótervezéstől a teljes marketingstratégia kidolgozásáig az általa vélt legszínesebb palettát kínálja.

Példamutató alanyok

Eddig három könyvéről hullt le a lepel: először 23, aztán 25, utóbb pedig 27 sikertörténetet mutatott be, hamarosan ismét kettővel növeli a fókuszba kerülők számát. A nyíregyházi alkotó családja egyébként mostanság egy másik emlékezetes mutató bűvöletében él, ugyanis édesapja az edzője a világbajnoki hatodik helyezett gyaloglónak, Helebrandt Máténak. A bravúros eredmény is bizonyítja, hogy kitartó, céltudatos munkával milyen magaslatba lehet eljutni.

– Az atlétika vonzásában nőttem fel. A sport, a versenyszellem, a közösségi élmény végigkísérte a gyerekkoromat. Voltam versenybíró, mostanság hobbiból futok. Amikor megállok, gyakran mérleget vonok: honnan indultam, hol tartok és mi a távlati célom? Úgy gondoltam annak idején, hogy a környezetemben, a városban, a megyében sok olyan cég, személy van, amik és akik példák lehetnek embertársaiknak. Ez motiválta mindhárom könyvem elkészítését. A fogadtatás kedvező volt, ez kellő alapot ad arra, hogy elkészüljön az év végéig a negyedik sikertörténet-összeállítás is – említette a 16 évesen már maratoni távot teljesítő Gergely, aki márkaépítőnek és rendezvényszervezőnek tartja magát. Többek között a nevéhez fűződik a Waldläufer-futás és a Decathlon-élménypróba koordinálása is.

Hiteles cégek, emberek

– A minap jártam egy megyei cégnél, ahol közölték: eddig egy budapesti ügynökségre bízták a rendezvényeik szervezését, mert nem tudták, hogy a környéken is van erre kapacitás. A könyveimben szereplők abban hasonlítanak egymáshoz, hogy sikerorientáltak. Van, aki nulláról, vagy éppen mínuszról küzdötte fel magát szerényen, más pedig folyamatosan olyan nívót produkál, ami felkeltheti az olvasók érdeklődését. Ajánlások alapján kerültek górcső alá a hiteles cégek, emberek, a tanulságos történetekből kiderül, hogy soha nem szabad feladni, küzdeni kell a reális célokért – jegyezte meg végezetül Pokrovenszki Gergely.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában