Helyi közélet

2017.08.23. 13:26

Előzetesben a vasmegyeri úttesten késsel hadonászó rabló

Nyíregyháza, Vasmegyer - Tartani lehetett attól, hogy a gyanúsított megszökik, elrejtőzik.

Nyíregyháza, Vasmegyer - Tartani lehetett attól, hogy a gyanúsított megszökik, elrejtőzik.

Elrendelték a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban S. M. előzetes letartóztatását.

A 19 éves gyanúsított augusztus 18-án Vasmegyeren együtt italozott férfi ismerősével, annak házában. Kis idő elteltével a gyanúsított pénzt követelt, s mivel a sértett nem adott, S. M. elővett a konyhából egy tőrszerű kést, és azt az idős férfi nyakához szorítva pénzt követelt tőle. Fojtogatta, csípőn rúgta, ököllel többször fejen ütötte.

A férfi összeesett, eszméletét elvesztette, a csípőcsontja eltört. A gyanúsított átkutatta a lakást, és 15 ezer forinttal és a késsel elmenekült. Késsel a kezében hadonászva sétált az úttesten. Egy autós felszólította, hogy menjen le az útról. Erre a gyanúsított a késsel fenyegetőzve az autós felé lépett, aki a kést kicsavarta a kezéből. A bíróság szerint ha a gyanúsítottat szabadlábra helyezik, megszökhet, elrejtőzhet, tanúkat megfélemlíthet. A végzés nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

KM


[related-post post_id="3587783"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában