Helyi közélet

2017.08.05. 12:32

Lopás miatt körözték az olasz hatóságok a Barabásnál lefoglalt kocsit

Barabás - A barabási határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2017. augusztus 4-én 17 óra 43 perckor gépkocsival egy 41 éves ukrán állampolgár. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök a Schengeni Információs Rendszerből megállapították, hogy a nagy értékű járművet az olasz hatóságok lopás miatt körözik.

Barabás - A barabási határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2017. augusztus 4-én 17 óra 43 perckor gépkocsival egy 41 éves ukrán állampolgár. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök a Schengeni Információs Rendszerből megállapították, hogy a nagy értékű járművet az olasz hatóságok lopás miatt körözik. Az intézkedés alatt kiderült az is, hogy a gépkocsin található ukrán hatósági jelzés nem a járműhöz tartozik, és az ellenőrzésre átadott ukrán honosságú forgalmi engedély hamis.

A rendőrök a gépjárművet lefoglalták, a sofőrt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat-hamisítás bűncselekmények elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak. A rendőrség a további eljárás alatt felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában