Helyi közélet

2017.08.25. 15:21

MSZP-sajtótájékoztató: Érdekelne minket, valójában mennyi költenek a csomópont átépítésére

Nyíregyháza - Pénteken ismét a Mező utcai csomópont átépítéséről tartott sajtótájékoztatót az MSZP nyíregyházi szervezete.

Nyíregyháza - Pénteken ismét a Mező utcai csomópont átépítéséről tartott sajtótájékoztatót az MSZP nyíregyházi szervezete. Aranyos Gábor, a városi elnökség tagja felidézte: másfél hete a beruházás helyszínén vetették fel kétségeiket, azonban szerinte a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) válaszul kiadott közleménye egyetlen lényegi kérdésre sem adott választ. - Ez a közlemény cinikus, kioktató hangnemben íródott – tette hozzá Jeszenszki András, aki ismét felsorolta a kérdéseiket. - Hétköznap 8.30-tól tartottak lakossági fórumot, ezért az érintetteknek nem volt alkalmuk véleményt mondani. Kíváncsiak vagyunk, mikor tart a NIF érdemi egyeztetést. Az is érdekelne minket, valójában mennyi költenek a csomópont átépítésére, már csak azért is, mert a százmilliókért nem megoldásokat, hanem újabb problémákat kapunk. Ideiglenesen már megtiltották a balra kanyarodást a Mező utcáról, ez pedig az iskolaidő előtt is óriási problémákat okozott. Vajon továbbra is véglegesíteni tervezik ezt az állapotot? - firtatta végezetül az MSZP városi elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában