Helyi közélet

2017.09.28. 19:26

A Hátsó Színpadon is megállják a helyüket

Nyíregyháza - A perifériára szorult embereken segítenek, de a felelős állattartásra is felhívják a figyelmet.

Nyíregyháza - A perifériára szorult embereken segítenek, de a felelős állattartásra is felhívják a figyelmet.

A Móricz Zsigmond Színház művészei az utóbbi hetekben nem tétlenkedtek! A teátrum két színésze, Nagyidai Gergő és felesége, Munkácsi Anita kezdeményezésére megalakult a Hátsó Színpad Alapítvány, melyet a napokban jegyeztek be.

Az elmúlt hétvégén a színész házaspár részt vett az Állatbarát Alapítvány „Fesztivál az állatokért” elnevezésű rendezvényén: meséltek az érdeklődőknek a kutyás mindennapokról, arról, hogy váltak ideiglenes befogadókká, hogy mit jelent számukra a társadalmi szerepvállalás és hogyan függ ez össze a művészetközvetítéssel. A Hátsó Színpad Alapítvány a továbbiakban a perifériára szorult embereken igyekszik segíteni, de fontos célkitűzésük az is, hogy a lehető legtöbb helyen képviseljék a felelős állattartás ismérveit. Ennek érdekében közös gondolkodásra hívták néhány kollégájukat, barátjukat, akik szívesen részt vesznek az alapítvány munkájában.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában