Helyi közélet

2017.09.30. 12:51

Egy hónap, egy téma: a közösségi oldalakról

Nyíregyháza - Az Országos Rendőr-főkapitányság kampányt indított Egy hónap – egy téma címmel, melynek részeként szeptemberben a biztonságos online közösségi élethez adnak tanácsokat a szakemberek.

Nyíregyháza - Az Országos Rendőr-főkapitányság kampányt indított Egy hónap – egy téma címmel, melynek részeként szeptemberben a biztonságos online közösségi élethez adnak tanácsokat a szakemberek. A különböző közösségi oldalak kiváló lehetőséget biztosítanak a kapcsolattartásra, élményeink, fotóink és fontos életeseményeink megosztására. Az internetnek és a közösségi médiának köszönhetően a tér és az idő szabta korlátok leomlottak, a kommunikáció sokkal könnyebb és gyorsabb csatornákon zajlik, az előnyök mellett azonban kockázatot is jelent, ha ezeket a felületeket nem tudatosan és kellő körültekintéssel használják.

A rendőrség honlapján szeptemberben a közösségi oldalak veszélyeiről olvashatunk és számos tanácsot kapunk a személyes adatok, bejegyzések megosztásával és a felhasználói fiókok biztonságával kapcsolatban, de az online zaklatásokra és csalásokra is igyekeznek felhívni a figyelmüket az országos és megyei rendőr-főkapitányság munkatársai.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában