Helyi közélet

2017.09.05. 14:21

Nyíregyházi eladó lakások - új építésű sorház és lakóparki lakás

A nyíregyházi eladó lakások között érdemes mindazoknak körülnézni, akik éppen most keresnek új építésű házat vagy társasházi lakást. Jelenleg több kínálat is elérhető az <a href="http://otthonterkep.hu" target="_blank">otthonterkep.hu</a> oldalán. Az oldal segítségével nagyon gyorsan rátalálhatunk álmaink otthonára, hiszen a kínálat igen sokszínű.

A nyíregyházi eladó lakások között érdemes mindazoknak körülnézni, akik éppen most keresnek új építésű házat vagy társasházi lakást. Jelenleg több kínálat is elérhető az otthonterkep.hu oldalán. Az oldal segítségével nagyon gyorsan rátalálhatunk álmaink otthonára, hiszen a kínálat igen sokszínű.

A pénztárcabarát megoldások mellett egészen a luxus lakásokig válogathatunk a weboldalon. A szűrő segítségével nagyon könnyen rá fogunk találni arra a házra vagy lakásra, amely igényeinknek megfelelő.

A nyíregyházi eladó lakások között 4 szobás kétgenerációs ház is található

A kínálatban egy különleges, Nyíregyháza-Kabaláson megtalálható kétgenerációs házikót találtunk. A házban két külön lakrész kerül kialakításra melynek köszönhetően kellemes és nyugodt életteret biztosíthat a családnak és a nagyszülőknek is. A nyíregyházi eladó  lakások között nem volt nehéz rábukkanni erre a különleges otthonra, hiszen a kereső azonnal kidobta az első találatok között.

A 150 és 68 négyzetméteres lakrész tökéletes méretű a fiataloknak és az időseknek is. A dupla garázs a két lakrész között húzódik így tényleg egymás mellett, mégis külön élhet két generáció. A nagyobb lakrészben nappali, 3 szoba, közlekedő, konyha, wc található. A kisebb lakrész egy hálószobából, konyhából, nappaliból, wc-ből és fürdőszobából áll. A ház 30-as nútféderes téglából épült, a fűtésről gáz/cirkó gondoskodik. Az összesen 4 szobás új építésű otthont mindenkinek ajánljuk, hiszen CSOK is igényelhető rá.

Szaunás ház a Pásztor utcában

A nyíregyházi eladó lakások kínálatának bogarászása közben szaladtunk bele ebbe a szaunás, 4 szobás házba, amely a Pásztor utcában található. A 250 négyzetméteres ház 12 négyzetméteres terasszal és nagy kerttel rendelkezik.

A kert gyönyörűen rendben tartott és számtalan virággal ültették be. Itt tényleg élvezet a pihenés. A jó elosztású ház 2013-ban teljes felújításon esett át, amelynek köszönhetően a teljes modernizálás megtörtént. Nyílászárókat cseréltek, külső héjszigetelést kapott a ház és a fűtéskorszerűsítésről is gondoskodtak. Mára már napkollektoros rendszert is kialakítottak a jelenlegi tulajdonosok, amely fűtést és a melegvíz ellátást is sokkal megfizethetőbbé teszi.

A legalsó szinten a nappali, az étkező és a szeparált konyha található meg, amelyekbe az előszobából jutunk be. A szinten még egy fürdőszoba, egy kamra, a WC és szauna zuhanyzóval, valamint a háztartási helyiség és a garázs található meg. Az emeleten kapott helyet a 4 hálószoba, a hozzájuk tartozó fürdő és a WC. A gyönyörűen parkosított kertben a locsolásról automata öntözőrendszer gondoskodik. Természetesen az öntözés a fúrt kútról történik, így nem szükséges a kert gondozására nagyobb költséget fordítani.

Társasházi lakás, amelyre CSOK igényelhető

A nyíregyházi eladó lakások áttekintése után megnéztük milyen új építésű otthonok szerepelnek a kínálatban. Ott leltünk rá erre a Hősök terén most épülő lehetőségre. A 700 négyzetméteres telken épülő 2 emeletes házban már leköthetők az új otthonok. Egy 68 négyzetméteres lakás 3 szobából áll, így többgyermekes családoknak is tökéletes megoldást jelent.

A CSOK igényelhető, így akár 10 millió forint kölcsönt is fel lehet rá venni. A lakásokhoz kis loggia is tartozik. Az ingatlan a modern építőanyagoknak és a felhasznált gyártási technológiának köszönhetően mindösszesen 5000 Ft körüli havi rezsi költség mellett tökéletes életteret nyújt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában