Helyi közélet

2017.09.13. 15:10

Rangot szereztek a csornai Gasztro Csatán

Dombrád - Összesen 460 kilométert tett meg Dombrád 8 fős főzőcsapata szeptember 9-én, hogy Csornán, a 10. Gasztro Csata elnevezésű gasztronómiai rendezvényen összemérhesse szakácstudományát más régiók csapataival.

Dombrád - Összesen 460 kilométert tett meg Dombrád 8 fős főzőcsapata szeptember 9-én, hogy Csornán, a 10. Gasztro Csata elnevezésű gasztronómiai rendezvényen összemérhesse szakácstudományát más régiók csapataival.A város először vett részt a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagyszabású eseményén, lelkesen képviselve a nyíregyházi régiót. A dombrádiak magyaros káposztás bablevessel és lapcsánkával nyűgözték le a zsűri tagjait, s így az egész napos kitartó munkának is meglett a haszna. A pontozásos verseny végeredményeként a város kapta meg a „Legszebb Porta” díjat és a „Magyar Népi Sütő-Főző Hagyományok Őrzője” címet, tájékoztatta lapunkat Csáki Menyhért Péter.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában