Helyi közélet

2017.10.31. 12:35

Befejeződött a városi rendelőintézet felújítása Nyíregyházán

Nyíregyháza - Befejeződött a városi rendelőintézet felújítása Nyíregyházán - közölte a városháza sajtószolgálata az MTI-vel.

Nyíregyháza - Befejeződött a városi rendelőintézet felújítása Nyíregyházán - közölte a városháza sajtószolgálata az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a 183 millió forint értékű beruházáshoz 125 millió forintot uniós forrásból nyert el az önkormányzat, további 58 millió forintot önerőből tett hozzá a projekthez.

A beruházás során teljesen megújult a Szent István utcán lévő, a gyermekorvosi, a fogorvosi, a háziorvosi rendelőket, valamint a védőnői szolgálatot kiszolgáló épület. Kicserélték a belső nyílászárókat, a hidegburkolatokat, kifestették az épület belsejét, személyzeti öltözőket, kiszolgálóhelyiségeket és akadálymentes illemhelyeket alakítottak ki.

Emellett korszerűsítették a telefonhálózatot és a villamossági rendszereket, továbbá kiépítették az internethálózatot is.

A városi rendelőintézet épületének gazdaságosabb, korszerűbb üzemeltetése érdekében napelemeket építettek be, az akadálymentes közlekedést pedig lift beépítésével valósították meg.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában